NE2000 versie 6, 2-8 aug, Elburg, 300 m/v

Upcoming LAN of iets anders er over te melden?
Hier mag je posten.

ModeratorCOLON Moderators

BUTTON_POST_REPLY
madbone
1337
1337
BerichtenCOLON 1558
GeregistreerdCOLON Ma Okt 11, 2004 4:49 pm

NE2000 versie 6, 2-8 aug, Elburg, 300 m/v

Bericht door madbone »

Het alternatief voor... CampZone? LAN-events? Gamen? Vakantie met je ouders?

website: http://www.ne2000.nl/
locatie: Elburg (Gelderland)
deelnemers: 300
kosten: €88 vooraf, €99 aan de deur.

Wie?

In het jaar 2000 werd ne2000 als stichting opgenomen in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel. De oprichting van de stichting ne2000 werd een feit.

ne2000 staat voor Networking Event 2000. Om precies te zijn is ne2000 een openlucht netwerkevenement. Een Networking Event klinkt voor de een als een vaag begrip en de ander ziet het al helemaal voor zich.

Wat?

Als je je wat meer thuis voelt in de wereld van de informatica, zal je niet ontgaan zijn dat ne2000 ook een andere betekenis heeft. ne2000 is namelijk een protocol dat er voor zorgt dat computers, door middel van netwerkkaarten, met elkaar kunnen communiceren.

Misschien heb je ooit eens eerder gehoord over ne2000 doordat je ons evenement hebt bezocht. Wat ook mogelijk is, is dat je over ons gehoord hebt via familie, vrienden en/of kennissen. Maar misschien hebben de posters, die door heel Nederland zijn verspreid, je aandacht getrokken.

ne2000 heeft als missie, de bezoeker(s) meer kennis tot zich laten nemen op het gebied van de computer en computertoepassingen. Hierbij staat het met elkaar in contact brengen van de bezoekers centraal. Dit doel wordt bereikt door het organiseren van verschillende activiteiten. Over de verschillende activiteiten kun je meer lezen onder "Activiteiten" in het navigatiemenu.

Doelgroep

Natuurlijk is het een voordeel om enige affiniteit met computers te hebben.
Maar gezelligheid en een hele goede en aangename sfeer zijn nog veel belangrijker. Het evenement is voor iedereen toegankelijk. We associ�ren ons ook niet met een motto als "Members Only" of iets wat er op lijkt. Iedereen is welkom!

Elk jaar trekken we bezoekers. De meesten komen uit Nederland. We hebben ook de eer om bezoekers te verwelkomen uit andere landen. Daarnaast heerst er een prima sfeer, dat toch als een van de drijfveren van het evenement wordt beschouwd.


ne2000 is te vergelijken met een echte tentencamping. In deze oase hebben we de kamelen verruild voor de computer. Je kunt onder het kopje Locatie meer lezen over de locatie.

Nogmaals in het kort. Iedereen is dus van harte welkom. Zijn je ouders toevallig naar de Bahamas?s of je hebt geen zin en/of geld om op vakantie te gaan? Kom naar ne2000!Vorige jaar daar lekker wezen zwemmen in het brakke water/modder daaro... mja, het alternatief voor CampZone.
Afbeelding
One clan to rule them all.

Gebruikers-avatar
=LorD-B=
Meester
Meester
BerichtenCOLON 531
GeregistreerdCOLON Zo Okt 10, 2004 11:15 am

Bericht door =LorD-B= »

ik vindt 1 outdoor lan (CZ) wel genoeg per jaar :P
ne 2000 is heel erg gericht op software/leerzaamheid.
meer voor hackers en linux freaks dus.
Afbeelding

BUTTON_POST_REPLY