3de editie Flaming Dog Lanfestival (+ NK Allround Gaming)

Upcoming LAN of iets anders er over te melden?
Hier mag je posten.

ModeratorCOLON Moderators

BUTTON_POST_REPLY
Gebruikers-avatar
yopefonic
Maagd
Maagd
BerichtenCOLON 20
GeregistreerdCOLON Zo Aug 17, 2008 5:59 pm

3de editie Flaming Dog Lanfestival (+ NK Allround Gaming)

Bericht door yopefonic »

aangezien ik nu bij de OGD werk is mij gevraagd dit even door te sturen.

Beste Bendebeukers,

Zonder spammerig over te willen komen, wil ik jullie clan toch attenderen op het Flaming Dog Lanfestival. Mocht deze mail toch ongewenst zijn, excuses daarvoor.

Waarom mail ik? Omdat tijdens het Flaming Dog Lanfestival ook het NK Allround Gaming wordt gehouden. Dit is een nieuwe, officiële kampioenstitel en er kan veel prijzengeld gewonnen worden. Zie FlamingDog.nl (klik op Lanfestival) voor meer info over de titel.

In het kort:
Lokatie: Delft
Wanneer: 5, 6 en 7 juni 2009
Deelnemers: tot 200
Prijzengeld: € 2500
Lan + Lounge + Bioscoop + NK Allround Gaming

Er is ook ruimte voor andere competities: als een grote groep deelnemers een bepaald spel willen spelen, stellen we een server en prijzengeld beschikbaar. Wil je met bijvoorbeeld 20 man een competitie van een heel exotisch spel, dan kan gewoon.


Wie weet is het interessant (maar sowieso leuk) voor jullie clan en is het leuk om met een delegatie langs te komen. Bij 3 of meer leden die komen, betaal je als clan maar € 20 per persoon. Daarvoor krijg je een mooie lokatie (Lijm&Cultuur in Delft), ontbijt & lunch op zaterdag en zondag, zaterdagavondeten, slaapplaats en een bruut lanfestival. Alles is gewoon goed geregeld, dat is uit voorgaande jaren gebleken. Wederom, zie FlamingDog.nl/lanfestival voor meer info over wat je kan verwachten.

Met vriendelijke groet,

OGD - Flaming Dog
Afbeelding

BUTTON_POST_REPLY