Battlefield 3 Wie?

Alle zin en onzin dingen kun je hier posten.

ModeratorCOLON Moderators

Gebruikers-avatar
zinloos
Clanleader
Clanleader
BerichtenCOLON 1439
GeregistreerdCOLON Di Okt 05, 2004 4:54 pm

Bericht door zinloos » Ma Okt 31, 2011 5:10 pm

Gewoon lid worden van het platoon bendebeukers dan zie je allenamen wel staan.

ps de mijne is gewoon ZinlooS
Afbeelding


Het recht om een vrouw te nemen als een ...

Gebruikers-avatar
Peterselie
1337
1337
BerichtenCOLON 1872
GeregistreerdCOLON Do Okt 07, 2004 8:23 pm

Bericht door Peterselie » Ma Okt 31, 2011 5:19 pm

Okee, dat kan ingame? Ik ben momenteel nog aan het installeren. Ik zoek 't zometeen ff uit.
Afbeelding

Gebruikers-avatar
Rappid
1337
1337
BerichtenCOLON 1366
GeregistreerdCOLON Di Okt 12, 2004 8:02 pm

Bericht door Rappid » Ma Okt 31, 2011 9:19 pm

http://battlelog.battlefield.com/bf3/

Hier moet je dat doen Peter, je heb me nu op Origin toegevoegd.
Battlelog is de site vanaf waar je de game opstart.
Hier kan je vrienden toevoegen en de clan joinen. Je ziet op die site vanzelf als er vrienden van je aan het gamen zijn en met een druk op de knop join je die server. BF3 start dan automatisch op en je zit gelijk ingame na het laden.
Even anders dan BF2 maar het werkt een stuk lekkerder (terwijl ik het eerst niet zo zag zitten)

Installeer Teamspeak 3 http://www.teamspeak.com/?page=downloads
Join de server: ts.bendebeukers.net
Hier zitten we uiteraard ;)
Afbeelding

Gebruikers-avatar
D0phoofd
Maagd
Maagd
BerichtenCOLON 10
GeregistreerdCOLON Vr Aug 19, 2011 11:42 pm

Bericht door D0phoofd » Di Nov 01, 2011 10:08 am

hee zinloos. waar heb jij eingelijk die sig van bf3 vandaan?

Gebruikers-avatar
Peterselie
1337
1337
BerichtenCOLON 1872
GeregistreerdCOLON Do Okt 07, 2004 8:23 pm

Bericht door Peterselie » Di Nov 01, 2011 11:12 am

Ik heb relatief al veel crashes gehad en de hele interface is vrij traag. Het opstarten e.d. Hoeveel geheugen vreet dit spel wel niet? Ik heb de graphics ook flink naar beneden geschroeft. Begin volgend jaar maar eens een upgrade doen met die nieuwe 7000series van AMD.
Afbeelding

Gebruikers-avatar
zinloos
Clanleader
Clanleader
BerichtenCOLON 1439
GeregistreerdCOLON Di Okt 05, 2004 4:54 pm

Bericht door zinloos » Di Nov 01, 2011 5:04 pm

D0phoofd schreefColonhee zinloos. waar heb jij eingelijk die sig van bf3 vandaan?


Klik er eens op.
Afbeelding


Het recht om een vrouw te nemen als een ...

Gebruikers-avatar
Rappid
1337
1337
BerichtenCOLON 1366
GeregistreerdCOLON Di Okt 12, 2004 8:02 pm

Bericht door Rappid » Di Nov 01, 2011 5:33 pm

Laatste drivers al geinstalleerd peter? Die zijn namelijk zeer belangrijk bij bf3
Afbeelding

Gebruikers-avatar
Peterselie
1337
1337
BerichtenCOLON 1872
GeregistreerdCOLON Do Okt 07, 2004 8:23 pm

Bericht door Peterselie » Di Nov 01, 2011 5:43 pm

AMD drivers? Jazeker! Die zijn gisteren volgens mij gereleased. Catalyst 11.10
Afbeelding

Gebruikers-avatar
Rappid
1337
1337
BerichtenCOLON 1366
GeregistreerdCOLON Di Okt 12, 2004 8:02 pm

Bericht door Rappid » Di Nov 01, 2011 6:29 pm

Wat voor kaart heb je dan?
En processor?
Geheugen?
Afbeelding

Gebruikers-avatar
zinloos
Clanleader
Clanleader
BerichtenCOLON 1439
GeregistreerdCOLON Di Okt 05, 2004 4:54 pm

Bericht door zinloos » Di Nov 01, 2011 6:33 pm

ik las iets van dat ati tray dingetje dat je moest afsluiten, dat hielp bij veel mensen.
en overgeklokte kaarten die anders nooit problemen geven, maar wel met bf3 gewoon terug zetten.
Afbeelding


Het recht om een vrouw te nemen als een ...

Gebruikers-avatar
Peterselie
1337
1337
BerichtenCOLON 1872
GeregistreerdCOLON Do Okt 07, 2004 8:23 pm

Bericht door Peterselie » Di Nov 01, 2011 7:47 pm

Hier zijn mijn specificaties:
AMD PhenomII X6 1055t
2x 2 Gig 1600 MHZ DDR3
ATI HD 4850, Owja, alles draait op de standaardfrequenties
Ruimschoots binnen de marges toch?
Vandaag ging alles al soepeler dan gister. Misschien was een reboot voldoende. Wel liep een campagnegame vast. Maar dat was onder het laden dus geen videokaartissue of iets in die trand.

Ik vind dat Origin bijzonder irritant, die popt dan steeds op als je je game opstart. Dan heb je Battlelog open, Origin laucher en BF3 draaien. En aangezien Origin in geminimaliseerde modus al 70MB geheugen wegtrekt. Ik vind het een naar programma en service.
En nu dit op tweakers: http://tweakers.net/nieuws/77740/duitse ... yware.html
Afbeelding

Gebruikers-avatar
LaZy-Ass
Meester
Meester
BerichtenCOLON 678
GeregistreerdCOLON Vr Okt 08, 2004 12:46 pm

Bericht door LaZy-Ass » Vr Nov 04, 2011 8:30 am

Toch besloten deze game te gaan spelen, so count me in!! :D Het gaat alleen nog even duren voor ik een goeie game bak heb staan, maar zodra die er staat ben ik van de partij! :hammer:
Afbeelding

Gebruikers-avatar
Peterselie
1337
1337
BerichtenCOLON 1872
GeregistreerdCOLON Do Okt 07, 2004 8:23 pm

Bericht door Peterselie » Vr Nov 04, 2011 3:59 pm

Welkom bij het team... Ik kan me tot nu toe nog wel vermaken met het nu al beruchte 'black-screen'. Alle mogelijke oplossingen gegeven werken bij mij helaas niet.
Afbeelding

Gebruikers-avatar
Rappid
1337
1337
BerichtenCOLON 1366
GeregistreerdCOLON Di Okt 12, 2004 8:02 pm

Bericht door Rappid » Vr Nov 04, 2011 4:35 pm

Aah super tof LaZy!
Welcome back!
Afbeelding

Gebruikers-avatar
Rappid
1337
1337
BerichtenCOLON 1366
GeregistreerdCOLON Di Okt 12, 2004 8:02 pm

Bericht door Rappid » Za Nov 05, 2011 1:16 pm

Eat this! http://www.youtube.com/watch?v=hHzKH6Oj ... re=related

Hier zie je 3 shots van het oude Karkand en het nieuwe!
Afbeelding

BUTTON_POST_REPLY

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: 1 en 0 gasten