Nieuwe site plannen??

Alle mededelingen van huishoudelijke aard over onze community
BUTTON_POST_REPLY
Gebruikers-avatar
Remi
Uber spammer
Uber spammer
BerichtenCOLON 3035
GeregistreerdCOLON Do Okt 07, 2004 12:55 pm

Nieuwe site plannen??

Bericht door Remi »

Rappid schreefCOLONTrouwens komt er ook een frontpage? Of alleen forum :oops :roll: :pint:
Achter de schermen gebeurt af en toe nog wat. We willen graag een nieuwe site maar zitten beetje te stoeien met wat erop moet, gezien een groot deel van de community dingen ook via dingen als facebook whats app en google+ gaan. De afgelopen week hebben dracozna, beetle, zinloos, ontsteek en ik op teamspeak wat gebrainstormt over een nieuwe site. Het idee om de oude content in de nieuwe site te plaatsen laten we los. Er komt waarschijnlijk een linkje naar de oude nieuwsposten. Verder is het dan de discussie, wat moet de site kunnen? wie doet wat? en daar willen we wel verder mee aan de slag.

Gebruikers-avatar
dracozna
Spammer
Spammer
BerichtenCOLON 959
GeregistreerdCOLON Do Mrt 10, 2005 2:52 pm

Re: Nieuwe site plannen??

Bericht door dracozna »

Er zijn inderdaad wel ideeën en ik ben ook bezig met een Drupal-gedeelte als ik de tijd (en zin) kan vinden om het in elkaar te zetten. Wiccan had vorig jaar al een mooi design gemaakt die bij de stijl van de bendebeukers past. (Geeft ook aan hoe lang het ligt)

Punt is wel dat we minstens 3 facebook-pagina's hebben, minstens 2 whatsapp groepen, een google+ community en een steam-community.
Hiervan weet ik dat de whatsapp groepen nog het meest gebruikt word maar bij de rest amper wat gebeurd.

Mijn ervaring is dat een site alleen wat toevoegt als het ook echt gebruikt gaat worden. Als je denkt dat het voor de bendebeukers lastig is: Ik ben zakelijke community-pogingen tegengekomen van bedrijven waar nog minder activiteit is dan op ons forum. (interne community's binnen bedrijven zijn ook een kunst op zichzelf)

Aangezien op den duur alleen Remi en ik aan het spammen waren, verwacht ik niet dat een site direct zal helpen. Wat ik wel graag zou willen zien is dat het forum vaker gebruikt wordt en ook meer inhoudelijk wat interessanter wordt dan alleen maar het 'bier en tieten'-pubergehalte. Dit is ook afhankelijk van de community.

(verder is er niks mis met bier en tieten btw.)

BUTTON_POST_REPLY