Regels BerzerkerOP

Op verzoek van de moderators een archief public topics.

ModeratorCOLON Moderators

Gebruikers-avatar
Berzerkergang
Beoefenaar
Beoefenaar
BerichtenCOLON 198
GeregistreerdCOLON Do Jun 25, 2009 9:39 am

Regels BerzerkerOP

Bericht door Berzerkergang »

Zoals iedereen die dit topic leest al weet hebben we een BerzerkerOP. Voor diegene die nog niet ingewijd zijn met het principe volgt hier een korte uitleg.

Berzerker is iemand die compleet door het lint gaat, maf doet, vreemde geluiden maakt en uit onverwachte hoek kan toeslaan. Het principe hiervan maakt eigenlijk het idee van de OP helemaal duidelijk. Een onverwachte actie die uitgevoerd gaat worden, in dit geval dus een leuke middag beleven en iets raars/vreemds met een ploeg mensen doen.

Dit houd dus in dat je tijdens deze OP van alles kan verwachten... Echter zijn er bepaalde regels:

- Er wordt toch een minimale level van volwassenheid verwacht van diegenen die mee willen doen. Dat betekend dus ook als je in deze OP verliest. Wees dus niet alleen een sportieve winnaar, maar ook een sportieve verliezer.
- Desondanks dat het Berzerker heet, verwacht ik dat je een klein beetje de ander heel houd tijdens de OP. Iemand die "stuk" gaat tijdens deze festijnen zal ook weinig lol aan het principe over houden.
- Berokken elkaar geen echte schade! Het idee achter het spel is dat het "stealth" gedaan wordt. Creatief omgaan met deze regels wordt beloond, maar beschadig hierbij alsjeblieft niets! (Dus ook geen software)

Dit kan later aangevuld worden en bij onduidelijkheden bijgevuld met de nodige toevoeging.
Afbeelding

Afbeelding

BUTTON_TOPIC_LOCKED