Warbds

Ben je nieuw hier stel je dan even voor!!
Heb je vragen of opmerkingen hier kan het.

ModeratorCOLON Moderators

BUTTON_POST_REPLY
warbds
Maagd
Maagd
BerichtenCOLON 7
GeregistreerdCOLON Wo Jun 11, 2014 7:06 am

Warbds

Bericht door warbds »

Zal mij alsnog voorstellen op dit forum. Ik ben Warbds, Warlord01 of gewoon Martin.
Ik zit bij een spin-off van Bendebeukers in Eve online genaamd Stoli Holdings, daarnaast speel ik World of Tanks en World of Warplanes alwaar ik wel onder de Bendebeukers vlag speel.
Mocht de naam Warlord01 een belletje doen rinkelen dat kan, ik speelde onder die naam in Anarchy Online en dat deed ik sinds 2003 bij een corp genaamd Black Dawn Syndicate vandaar "War"+"bds".
Aan steam en origin heb ik een broertje dood en die games speel ik dan ook bewust niet.

Real life:
Ik test voor de toeslagenfabriek een aantal zaken waar jullie allemaal al wel eens mee te maken hebben gehad of gaan krijgen. Let wel ik weet hoe Toeslagen werkt maar niet of nauwelijks hoe de Inkomstenbelasting werkt.

Ik ben single, wat ouder als op een na iedereen op dit moment. Ik heb 3 katten (Mini, Maxi en Draak), woon in Den Haag en werk voornamelijk in Utrecht maar met enige regelmaat ook in Apeldoorn, Amersfoort, Groningen, Heerlen en Den Haag.

In de periode oktober tot en met mei speel ik voor de competitie in Den Haag en omstreken Darts. Heb daarnaast op een redelijk hoog niveau gebiljart en hou in feite van alle gezelschapsspelen zoals klaverjas, risk, poker (ook met dobbelstenen) en verschillende varianten back gammon. Vanaf de late lente tot het eind van de herfst kan je mij ook op de toerfiets vinden ergens in Nederland waarbij ik mij dus ook lichamelijk sportief kan vermaken.

Daarnaast kan ik redelijk koken zoals sommigen die op dit forum komen al hebben geproefd. Dat is de laatste hobby waarbij ik met enige regelmaat kook voor een groep van maximaal 8 m/v normaal (3 tot 5 gangen) en 40 man indisch buffet. (geen optie voor de corp moet ook nog mee en nee ik heb geen ruimte voor 10 man of meer)

Gebruikers-avatar
Remi
Uber spammer
Uber spammer
BerichtenCOLON 3035
GeregistreerdCOLON Do Okt 07, 2004 12:55 pm

Re: Warbds

Bericht door Remi »

hoi warbds, nette introductie :)

Gebruikers-avatar
dracozna
Spammer
Spammer
BerichtenCOLON 959
GeregistreerdCOLON Do Mrt 10, 2005 2:52 pm

Re: Warbds

Bericht door dracozna »

Hoi Warbds,

Welkom op het forum.
:)

BUTTON_POST_REPLY